Ωτοασπίδες

Ωτοασπίδες Triplus

akoustika-campaign-2a
 Ωτοασπίδες Triplus

Γιατί να επιλέξω ωτοασπίδες triplus

Πλήρης προστασία από νερό, κρύο και μολύνσεις. Σε αντίθεση με τις ωτοασπίδες σε μορφή πλαστελίνης οι οποίες δεν προσφέρουν πλήρη προστασία από το νερό και το κρύο, οι κατά παραγγελία ωτοασπίδες triplus δεν επιτρέπουν στο νερό και στο κρύο να εισέλθει στο εσωτερικό των ακουστικών πόρων, προστατεύοντάς τους έτσι από μικροβιακές και άλλες μολύνσεις που μπορεί να προκληθούν από το νερό αλλά και από ψύξεις.

Προστασία από τον ήχο. Γιατί, σε αντίθεση με τις ωτοασπίδες σε αφρώδη μορφή, οι οποίες προσφέρουν ηχητική απομόνωση έως 19 decibel, οι κατά παραγγελία ωτοασπίδες triplus προσφέρουν προστασία από τον ήχο η οποία κυμαίνεται από 28,7 έως 40,9 decibel. Παράδειγμα: Ο ήχος ενός κομπρεσέρ (100 decibel) μειώνεται στο επίπεδο συνομιλίας (65 decibel) και ο ήχος της συνομιλίας μειώνεται σε επίπεδο ψιθύρου από απόσταση 2 μέτρων (30 decibel)

Απολύμανση μετά τη χρήση. Γιατί, οι κατά παραγγελία ωτοασπίδες triplus είναι οι μοναδικές οι οποίες συνοδεύονται από ειδικά προϊόντα, για να  απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση. Έτσι κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε είναι σαν να τις χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά, ενώ οι κοινές ωτοασπίδες γίνονται φορείς μικροβίων μετά την πρώτη χρήση.

Διαρκούν για 2 τουλάχιστον χρόνια. Γιατί, οι κατά παραγγελία ωτοασπίδες triplus αν συντηρηθούν σωστά μπορούν να διαρκέσουν έως δύο χρόνια, ενώ όλες οι άλλες ωτοασπίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι τρεις φορές.

Υποαλεργικές. Γιατί οι κατά παραγγελία ωτοασπίδες triplus κατασκευάζονται από υποαλεργικά υλικά  Γερμανικής προελεύσεως, ειδικά για χρήση σε επαφή με το ανθρώπινο δέρμα. Διατίθενται σε 3 τύπους και 6 διαφορετικά χρώματα.

Διαθέτουν σήμανση CE.

Πως μπορώ να παραγγείλω τις ωτοασπίδες triplus ;

Επειδή οι ωτοασπίδες triplus είναι προσωπικές θα πρέπει να πάρουμε μέτρα (λήψη εκμαγείων) των ακουστικών σας πόρων. Η διαδικασία αυτή είναι ανώδυνη και διαρκεί περίπου 5 λεπτά και γίνεται με χρήση ειδικών υποαλεργικών υλικών από εξειδικευμένο προσωπικό. Ο χρόνος που απαιτείται για την παράδοση των προσωπικών σας ωτοασπίδων είναι 15 ημέρες. Θα παραλάβετε τις ωτοασπίδες σας σε ειδική συσκευασία η οποία θα περιέχει επίσης και τα προϊόντα για την απολύμανσή τους αλλά και την εύκολη τοποθέτησή τους στο αυτί.

Οι κατά παραγγελία ωτοασπίδες triplus διατίθενται στους πιο κάτω τύπους:

  • 1triplus CLASSIC:
    Ημιδιαφανείς ωτοασπίδες οι οποίες παίρνουν το χρώμα του δέρματος. Προσφέρουν απόλυτη προστασία από νερό, κρύο και ήχο.
  • 2triplus COLOR:
    Ωτοασπίδες σε 6 χρώματα(μπεζ, άσπρο, μαύρο, κόκκινο, πορτοκαλί, μπλε). Συνδυάζουν την απόλυτη προστασία σε όλες τις συνθήκες με την όμορφη εμφάνιση.
  • 3triplus ULTRA: 
    Ωτοασπίδες σε 6 χρώματα (μπεζ, άσπρο, μαύρο, κόκκινο, πορτοκαλί, μπλε) από ειδικό υλικό το οποίο επιπλέει στο νερό ενώ προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα των προηγούμενων. Ιδανικές για χρήση σε πισίνες ή στην θάλασσα για να μην χάνονται.
*Σαν έξτρα προσφέρεται και κορδόνι από σιλικόνη για την σύνδεση των  ωτοασπίδων μεταξύ τους.

Ωτασπίδα επαγγελματική μαζί με στέκα συγκράτησης

otoaspides-ergasias

Το ειδικό αφρώδες υλικό είναι απαλό για μέγιστη άνεση με αποτέλεσμα να μην ερεθίζει το δέρμα. Η καθημερινή έκθεση σε υπερβολικό θόρυβο στην εργασία μας είναι η πρώτη αιτία απώλειας ακοής . Αν στην δουλειά σας υπάρχει θόρυβος , κατασκευές ,μηχανές , χρησιμοποιείστε ωτοασπίδες. Επίσης μια μηχανή κουρέματος του γκαζόν, ένα ηλεκτρικό δράπανο ή ένα αλυσοπρίονο μπορούν να τραυματίσουν ανεπανόρθωτα την ακοή σας. Γι αυτό το λόγο χρειάζεται μια επαγγελματική ωτοασπίδα που με τη χρήση της στέκας συγκράτησης δίνει τη δυνατότητα προστασίας και ευκολίας στη χρήση. Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα!

 

O Χώρος μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

διεύθυνση ακουστικά βαρηκοιας ιωάννινα Σπύρος Χαλιάσης
Πυρσινέλλα 16, 2ος όροφος
45332, Ιωάννινα
τηλέφωνο ακουστικά βαρηκοιας ιωάννινα Τηλ. 26510 70711
Κιν. 6940 847111
email ακουστικά βαρηκοιας ιωάννινα Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.