Αξεσουάρ

Tek

Ασύρματη σύνδεση με το κινητό τηλέφωνο, την τηλεόραση και τη μουσική σας. Μεταδίδει τα σήματα ήχου και στα δύο αυτιά στερεοφωνικά. Ενισχυμένη ευκρίνεια ομιλίας σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Ρύθμιση μπάσων και πρίμων Soudbalance. Μεταβαίνει αυτόματα στο τηλέφωνο όταν αυτό χτυπήσει. Εύκολο στη χρήση τηλεχειριστήριο. Μεγάλα κουμπιά για άμεση επιλογή του προγράμματος. Εμφανίζει πληροφορίες κατάστασης των ακουστικών στην οθόνη του.

tek
tek
 

MiniTek

MINITEK είναι ό, τι θέλετε από μια ασύρματη λύση και περισσότερο. Ένα έξυπνο τηλεχειριστήριο. Συγχρονίζει όλα τα high-tech gadgets σας με τα ακουστικά βαρηκοΐας σας, και σας συνδέει με πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα.

MINITEK είναι ο σύνδεσμός σας με την πλουσιότερη δυνατή εμπειρία ακρόασης. Με το πάτημα ενός κουμπιού. Μεταδίδει τα σήματα ήχου και στα δύο αυτιά σε πραγματικό στερεοφωνικό ήχο. Συνεργάζεται με όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας Siemens ασύρματα. Η Siemens προσφέρει τις ασύρματες λύσεις μόνο με MINITEK και Tek και υποστηρίζει τα CICs ακουστικά (Completely-In-the-Canal). Διακριτική και εύκολη one-touch λειτουργία. Συνδέει πολλές συσκευές ήχου με τα ακουστικά βαρηκοΐας σας. Multipoint σύστημα λειτουργεί με δύο τηλέφωνα ταυτόχρονα. Συνδέει δύο πομπούς ταυτόχρονα. Επικοινωνεί με σχεδόν όλες τις Bluetooth ® ασύρματες συσκευές. Επιπλέον  δυνατότητα σύνδεσης με βύσμα DAI και T-Coil

mini tek
minitek
 

E-pen Έξυπνη λύση και διακριτικό έλεγχο.

Το βραβευμένο Epen είναι ένα διακριτικό τηλεχειριστήριο που λειτουργεί με τα τελευταία ακουστικά βαρηκοΐας Siemens. Μοιάζει σαν ένα στυλό, σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου, τα προγράμματα και να ενεργοποιείται η να απενεργοποιείται τα ακουστικά σας. Ένα απαλό τράβηγμα είναι το μόνο που χρειάζεται για να ελέγξει πλήρως τα ακουστικά σας χωρίς να το παρατηρήσει άλλος.

Epen πρόσφατα τιμήθηκε με το αναγνωρισμένου κύρους βραβεία iF * και red dot ** σχεδιασμού προϊόντων. Αυτά τα διεθνή βραβεία απονέμονται με κριτήρια, όπως η καινοτομία, αισθητική και λειτουργικότητα. Συμβατό με όλα τα υφιστάμενα ακουστικά βαρηκοίας της Siemens.

e-pen
e-pen
 

Σύστημα Ασύρματης Επικοινωνίας

Το σύστημα ασύρματης επικοινωνίας περιλαμβάνει τέσσερα στοιχεία: Streamer, αντάπτορα τηλεόρασης (tv adaptor), μικρόφωνο και αντάπτορα τηλεφώνου. Αυτές οι ευκολόχρηστες συσκευές προσφέρουν τη δυνατότητα να ακούει ο χρήστης τον ήχο διάφορων συσκευών (τηλέφωνο κινητό ή σταθερό, τηλεόραση, mp3 κλπ) αλλά και ενός ομιλητή (δάσκαλου, καθηγητή, ομιλητή σε συνέδριο κλπ) κατευθείαν στα ακουστικά αυξάνοντας την δυνατότητα κατανόησης του λόγου σε συνθήκες που συχνά δυσκολεύονται τα άτομα με απώλεια ακοής.
Το Streamer βρίσκεται στο επίκεντρο της σειράς. Είναι ένα μικρό "κοντρόλ" το οποίο φοριέται γύρω από το λαιμό του χρήστη και συνδέεται ασύρματα με τα ακουστικά βαρηκοΐας. Μετατρέπει τα σήματα Bluetooth στα ασύρματα σήματα που λαμβάνουν τα ακουστικά. Το Streamer συνεργάζεται με τα άλλα στοιχεία του συστήματος (tv adaptor, κτλ.) και μεταφέρει απευθείας τα σήματα στα ακουστικά, παρακάμπτοντας τυχόν θορύβους στον περιβάλλοντα χώρο,  με αποτέλεσμα την καλύτερη κατανόηση του λόγου

tek
tek
 

Συντήρηση ακουστικών

Μπαταρίες

 

Μετρητής μπαταριών

 

Πουάρ εκμαγείων

 

Κουτί αφύγρανσης ακουστικών

 

Σπρέι απολύμανσης ακουστικών και εκμαγείων

 

Αναβράζοντα δισκία για πλήρες και σωστό καθαρισμό των εκμαγείων και την απολύμανσή του

 

Σετ καθαρισμού εκμαγείων, περιλαμβάνει δοχείο και αναβράζοντα δισκία για το καθαρισμό και απολύμανση των εκμαγείων

 

O Χώρος μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

διεύθυνση ακουστικά βαρηκοιας ιωάννινα Σπύρος Χαλιάσης
Πυρσινέλλα 16, 2ος όροφος
45332, Ιωάννινα
τηλέφωνο ακουστικά βαρηκοιας ιωάννινα Τηλ. 26510 70711
Κιν. 6940 847111
email ακουστικά βαρηκοιας ιωάννινα Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.